I samarbete med
UTMANING: DREAM BIG
Tänkte ta mig i kragen och delta i denna utmaningen där jag ska berätta för er om vad JAG drömmer om men också vad jag har drömt om.
 
Skådespelare:
 
När jag blev lite äldre och insåg att prinsessa och Pippi inte var möjligt att bli i verkligheten ville jag bli det näst bästa, Skådespelare. Om jag nu inte kunde bli en riktig prinsessa så kunde jag iallafall få "låtsas" vara en ibland. Och jag ville faktiskt också ha vackra klänningar på mig och rädda världen på en och samma gång. Sedan var det ju liksom ett tecken som jag tyckte gjorde hela grejen självklar. Jag kunde ju få lillebror och lillasyster att skratta när de var nära tårarna och det var ju ganska fantastiskt, det sa iallafall mamma.
 
Speciell:
 
Sedan blev jag lite äldre och insåg att en dröm var alldeles för lite att ha så jag skaffade mig en till. Att bli Speciell. Jag började lite smått med kajal runt ögonen och neon vantar. Men sedan slängde jag de där tråkiga jeansen åt skogen, tillsammans med alla andra byxor, och gick enbart i klänningar. Helst skulle de vara gamla och second-hand och med röriga mönster. Jag sumpade kajalen och började måla kråksparkar i ögonvråna och när jag var extra modig hade jag rött läppstift till. Jag ville liksom matcha min färgglada insida med en lika färgglad utsida.
 
Författare:
 
Samtidigt som jag gick runt i mina färgglada utsida så började jag skriva lite sådär på sidan av. Jag ville fortfarande bli skådespelare men tänkte att jag kan bli Författare också. Jag blev helt tagen av att mina ord på ett paper kunde beröra andra, att jag kunde få andra att se saker och känna saker så som jag gjorde. Jag drömde om att jag skulle slå igenom och sälja miljoner böcker, bli minsta lika bra som J.K Rowling.
 
Bli kär:
 
Uppvuxen som jag är i en liten, liten stad så var inte utbytet på söta pojkar något i överflöd och jag var ganska kritisk mot hur de betedde och vad de hade på sig. Men jag drömde nu om att Bli kär.. Men tyvärr var det svårare än jag trodde. För ingen i min lilla stad hade Harry Styles hår eller pratade som Håkan Hellström. Men som tur var fanns Håkan i musiken och Harry i tidningen så jag klarade av att leva i lite kärlekstorka, Jag tänkte att han kommer komma den där killen som gör mig svag i benen och har ostyrigt hår..
 
Äta vad jag vill:
 
Precis som alla andra ville jag ha pannkaks-kalas jämt. Och glass. Och godis. Och allt! Och helst kanske strunt i vanlig mat och bara leva på ett sockervaddsmoln omgiven av godsaker. Dock har jag, liksom många andra, insett att det inte är särskilt nyttigt eller möjligt. Men tänker att man alltid kan drömma.
 
Se Hela Världen
 
En dröm som alttid har varit med är att få uppleva allt och se allt, helst samtidigt. Jag vill Se Hela Världen! Och då menar jag inte bara destinationer som; Australien, USA och Tokyo utan också får lov att uppleva känslor, händelser och höra historier. För finns det något bättre sätt att få uppskattning för vulken fantastisk värld vi lever i och hur fantastiska människorna är som vi delar den med!
 
VAD JAG DRÖMMER OM NU:
 
 Jag har insett att jag alltid kommer drömma om något och troligen flera saker samtidigt. Om det så är en liten dröm; som om den där chokladkakan som man vet finns hemma och väntar. Eller om det är enorma drömmar, som kittlas i magen när man tänker på dem. Så går de ihop i en enda gemensam tanke och det är att allt vi egentligen vill är att bli Nöjd och Lycklig. Sedan kanske den drömmen är omöjlig eller kanske upplever man den några få millisekunder då och då. Kanske ska vi drömma om de där soliga dagarna när stegen är lättare än vanligtvis? Eller kanske är det de där härliga morgonarna när man vaknar precis i lagom tid och kan äta frukost i lugn och ro? Möjligen är det bara en kram från rätt person?
 
Om nu alla drömmar går ihop i en dröm ska vi strunta i alla andra drömmar då? Nej det är klart vi inte ska! Det är klart att vi ska drömma så mycket som det bara går. Oavsett om det känns omöjligt eller ej så skadar det ju aldrig att drömma och om man verkligen vill något så kan man få det! Det jag menar är bara att de där små stunderna när vi är lyckliga inte ska försvinna för att vi fokuserar så mycket på STORA drömmar. För ibland kan det vara så att där vi är nu och den vi är nu är, är den ultimata drömmen!
Kort sagt: Vi är What Dreams Are Made Of, ibland behöver vi bara inse det själva! Och ta vara på de korta, underbara guldklimparna omkring oss.
 
Pussar! //Wilma
 
 
Daniela

Svar: Åh vad glad jag blir! :D hoppas det blir bra!

Daniela

Låter som bra drömmar! :D älskar hur kreativt du har gjort inlägget med teckningarna och det, blev superbra! :D

Svar: tack så jättemycket! :) ps gud vilken snygg blogg du har! :)
Wilma Qvarnström

gardny

Väldigt fint inlägg! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Wilma Qvarnström

Emma

Gud vad kreativt och härligt! Underbar inspiration. Lycka till med allt!

Svar: Åhh tack så himla mycket! Kul att du gillade det :) kram
Wilma Qvarnström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like