I samarbete med
Skor och Skor
Vi har alla skor vi anser vara snygga, läckra och underbara men vi har också de som fötterna oftast slinker in i som kanske en gång i tiden varit snygga och läckra men nu är så slitna att man knappt kan avgöra vilken färg de haft från början.


Här är de skorna jag önskar att jag använde mer:
 
 
Alla relativt höga och max använda en/två gånger
 
 
Mina balskor, som kan vara det skönaste högklackade paret jag har. De är verkligen det perfekta paret högklackade då man både kan klä upp dem med en snygg lång/kort klänning men man kan också klä ner dem med ett par snygga flares och en vit skjorta.
Dessa skönheter köpte jag för min första egna lön och hade på min skolvslutning. Eftersom klänningen var lite för lång så behövde jag ett par som var höga och dessa är hela 14cm. Så kan säga att jag var absolut den längsta tjejen på skolavslutningen men jag var ochså den som hade ondast i fötterna. Since those shoes wasn't made for walking...
Dessa godingar såg jag i butik i höstast och gick stolt ut därifrån utan skor då jag intalade mig själv att jag inte behövde ett par till skor som jag inte kommer använda särskilt mycket. Men lika snabbt som jag gick ut så gick jag in igen och kom ut ganska lycklig med dessa i handen. Dessa är också sjukt sköna och borde användas oftare eftersom de inte är allt för höga.
 
Sedan är det de där skorna som används alldeles för mycket:
Alla ser lite sådär små sorgliga ut men trots deras sorgliga utseénde så är de väldigt älskade.
Dessa köpte jag på en liten udda secondhand butik i Köpenhamn för 200 eller om det var 300kr och då var de nästan i nyskick vilket de absolut inte är längre. Men de här paret har orkat gå upp och ner för Paris gator utan att ge mig det minsta ont i fötterna och det finns inga skor som är så enkla att hoppa in och ur som dessa. Så tror jag kommer tvingas köpa ett par ny inom kort..
Dessa badboys, var en jävel att gå in. Jag led utav skoskav och blodförstoppade fötter men det var värt det. Detta paret har troget varit med i snart två år och är av desperat behov av insmörjning och lite kärlek. Men kan ju säga såhär; jag har aldrig frusit om fötterna i dessa och de är så förbannat snygga att ha till alla outfits i hela garderoben.
Mina små, trötta Nike´s de är så sorgsna att de knappt går att använda men kan säga att när jag precis hade köpt dem var det som att springa på moln för att de var så mjuka och även om de är på slut spurten så är de fortfarande nästan lika sköna.
 
Har ni några sönderslitna favvosar som följt med alldeles för länge? Eller ett par beuties som står i garderoben och väntar på att få dansas i?
 
Puss! //Wilma
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like