I samarbete med
Peppa mera!

 
Det finns ingeting som gör mig så glad som en kommentar på ett inlägg/instagram eller ett glatt sms som plingar till i telefonen, eller ett litet samtal där någon bara hör av sig out of the blue. Det kan ibland till och med förgylla hela dagen! Och det finns vissa människor som är extremt duktiga på att ge uppskattning och peppa folk i sin omgvning men det är något som jag och många andra måste bli bättre på. Att sprida ännu mer positiv energi runt oss. Jag menar det är egentligen inte så svårt att skicka iväg ett sms eller skriva en liten kommentar eller ge ett leende och en komplimang men man glömmer bort hur enkelt det är och hur mycket det kan göra. Alla har ju sina upp och nergångar och ibland kan ju ett leende vara det som vänder en skit dag till en helt okej dag eller till och med så det blir en superbra dag. Och sanningen är att man mår ju bra av att andra mår bra och det blir liksom en positiv cirkel för när andra mår bättre kan de också ge glädje tillbaka och då blir du ännu gladare och cirklern fortsätter och fortsätter. Och allting blir så himla, himla mycket bättre då!
Så people; smsa mera, le mera, ring mera, kommentera och gilla mer!
 
Nu blir det mellomys med familjen och Alexander, hoppas ni får en superfin kväll
 
Puss på er! //Wilma
 
resenaren.blogg.se

yeah yeah, wow wow, du har så himla rätt! Och du är också en så himla fin vän; har så många kvalitéer, fin och smart och charmig och rolig och väldigt väldigt varm. mm. så är det. den du. puss och ha en mysig mellokväll.

Svar: du är mitt yeah yeah wow wow i vardagen! Med ditt leende och charm och superbra råd och dina fina pick me ups! puss och mys på ute på landet!
Wilma Qvarnström

ISA

men så sant! en så "liten" grej som en komplimang till en främling kan ju göra hela hens dag! borde alla bli bättre på :D

Svar: :Right! Peppa mera helt enkelt! :D
Wilma Qvarnström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like