I samarbete med
5 Favorit Böcker
Förlåt för dålig uppdatering! Men är fortfarande en vandrande sjukdom och snörvlar och hostar och har mig. Men tänkte nu slänga in ett inlägg med mina favorit böcker. 
Handlingen: handlar om Olivia som försöker hitta sig själv igen efter att hon och hennes pojkvän gör slut. Man får åker in i en förvirrad, ibland sorglig med inslag av hur roliga och skämmiga saker som helst 
Varför får denna vara med: denna lilla sköning, känns så himla verklig och osminkad. Det finns ingen putsning eller försköning utan det känns som om det är som det är på riktigt. Och mer än ofta skäms och skrattar för Olivias skull och ibland får man en riktig there you go girl! Do you! 
Favorit citat; "man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt" 

Handlingen:  om riktig, hjärtskärande kärlek. Sån man vill uppleva och ibland har haft turen att uppleva!
Varför får denna vara med: den är så himla fint skriven och helt underbar från pärm till pärm. Säger bara läs läs läs! 
Favorit citat; "en eftermiddag tar du min hand mitt på gatan" 
Handling: flera kärleksbrev skrivna av kända män. Så som kungar, påvar och kompositörer. 
Varför får denna vara med: denna bok är en sådan hyllning till kärlek och det skrivna ordet. Den ignorerar Emails och sms och annat sådant tjafs och fokuserar på ord skrivna med en penna på riktigt papper. 
Favoritcitat: "Ever thine. Ever mine. Ever ours." -Ludwig Van Beethoven 
Handlingen: eftersom detta är en av de mest kända böckerna idag så känns det lite onödigt att beskriva den. Men för er som inte vet, handlar det om en helt vanlig pojke som får veta att han är helt ovanlig, mer magisk än han kan tänka sig. 
Varför får denna vara med: för att detta är vår tids klassiker! Jag vet inte hur många det är som har börjat läsa pågrund av denna bokserie. Alltså berättelsen är fantastisk, nästan som en sagobok fast inte lika mossig! 
Favorit citat: "If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals

 
resenaren.blogg.se

Mycket mysiga böcker tycker jag. Bra val! Är fortfarande oerhört sugen på att närma mig din Love Letter of Great Men. Hehe. Puss!

Svar: Min lilla mysmyra det är klart du kan få låna den. Puss!
Wilma Qvarnström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like